Tutorials/ro

From ARCbots
Jump to navigation Jump to search

Ghiduri

Creare unui cont pe website

 • Înainte de a începe să creați robotul, vă rugăm să achiziționați puterea (bot) din magazinul de puteri de pe xat, sau din chatul de comerț (trade). Xat-ul necesită puterea respectivă pentru a permite unui robot să se conecteze la camera ta de chat. Un singur robot este permis pe chat în același timp (robotul de jocuri este exclus).
 • Niciodată să nu dezvăluiți cuiva adresa de email, parolele, sau alte detalii. ARCbot nu o să vă solicite niciodată informațiile personale. Sunt excluse de la această regulă numele de utilizator, adresa de email și ID-urile robotului.
 • Dacă nu cunoașteți comenzile robotului, vă rugăm să vizitați pagina de comenzi
 • Dacă întâmpinați dificultăți cu robotul, vă rugăm să solicitați asistență în acest sens pe Chatul ARCbot.


Navigați pe website-ul nostru, https://arcbots.com și localizați butonul de înregistrare din mijlocul ecranului.


Pagina de pornireO să fiți întâmpinat de un formular în care o să vi se solicite următoarele informații (vizualizați exemplul):
Exemplu Pagină de Înregistrare
 • Nume de utilizator: Introduceți un nume de utilizator dorit de dumneavoastră. Acesta va fi și numele de utilizator pe care îl veți folosi pentru a achita robotul și pentru a vă autentifica în contul dumneavoastră ARCbot.
 • Parola: introduceți o parolă (evitați să folosiți parola contului xat.com)
 • Confirmați parola: introduceți din nou parola pe care ați introdus-o mai sus.
 • E-mail: introduceți o adresă de email valabilă (recomandăm Gmail)
 • Întrebare de securitate: selectați o întrebare din listă
 • Răspuns la întrebarea de securitate: introduceți răspunsul dumneavoastră secret (acesta va fi folosit pentru a vă recupera contul în viitor, dacă va fi necesar)
 • Aceptați termenii și condițiile bifând căsuța "Sunt de acord".Dacă informațiile pe care le-ați introdus sunt corecte, atunci noul cont al dumneavoastră va fi creat și apoi vă veți putea autentifica pe pagina de autentificare (găsită aici.)

Crearea Inițială a Robotului

După ce vă veți autentifica în noul dumneavoastră cont, veți parcurge un proces de creare a robotului dumneavoastră. Acest proces vă va fi de folos:

Ghidul Automat
 1. Atribuiți un proprietar botului
 2. Atribuiți o cameră de chat botului
 3. Actualizați puterea bot și oferiți botului rangul de administrator principal
 4. Adăugați timp botului (timpul dumneavoastră de încercare)
 5. Confirmați noul dumneavoastră bot pe camera de chat


Puteți oricând în timpul acestui proces să treceți mai departe la următorul pas, fără a fi nevoie să completați pasul actual. Puteți să faceți acest lucru prin apăsarea butonului "sari peste", așa cum apare și în exemplul din dreapta (sub lista pașilor).

Notă: La pasul 3 al procesului (vezi imaginile de mai jos), este important să introduceți parola camerei de chat. Aceasta este parola pe care o introduceți atunci când reinițiați camera de chat, sau când modificați fundalul acesteia.

Parolă Chat


Observație: Vă rugăm să acordați atenție sporită ultimului pas din procesul de creare. Pentru ca robotul să funcționeze corespunzător, un administrator sau un administrator principal din chat "trebuie" să îl confirme în maximum 2 minute de când robotul s-a conectat pe chat. Dacă nu îndepliniți această sarcină în 120 de secunde, va trebui să reinițializați robotul și să încercați din nou.

Confirmați Robotul
 • În acest moment, robotul dumneavoastră ar trebui să funcționeze pe chat cu setările prestabilite ale acestuia. Există mult mai multe funcționalități și opțiuni valabile pentru robotul dumneavoastră care nu sunt explicate în acest ghid. Unele caracteristici de care mai dispunem pot include, dar nu sunt limitate la:
 1. Evaluare Muzică
 2. Activitatea în chat a Utilizatorilor
 3. Istoricul mesajelor din chat
 4. Jocurile de tipul interzicerii (Gamebans) și scorurile acestora.
 5. Conversații automate cu botul prin Inteligență Artificială
 6. Întrebări și Răspunsuri la acestea
 7. Comenzi personalizate
 8. Cuvinte cheie
 9. Filtre pentru chat promovat... și multe altele!


Pentru a înțelege pe deplin ARCbot și pentru a înțelege cum să utilizați panoul de control, vă recomandăm să descoperiți website-ul nostru navigând prin acesta.Configurarea Manuală A Chatului


Atribuirea puterii bot

Dacă ai urmărit procesul inițial de creare a robotului, în mod corect, atunci setările camerei de chat ar trebui să fie configurate în mod corespunzător și puteți sări peste acest segment. Dacă vă configurați chatul manual, atunci urmăriți pașii de mai jos:

 • Mai întâi, va trebui să atribuiți puterea File:Bot.png camerei dumneavoastră de chat. Puteți face acest lucru tastând "(bot)" în chatul principal, apoi apăsați pe zâmbetul puterii și apăsați pe atribuiți.
 • Apoi, apăsați click pe "Editează-ți setările chatului"
 • Apoi, apăsați click pe "Funcționalități Extra"
Example "Funcționalități Extra"
 • Localizați puterea bot și activați-o bifând căsuța din stânga numelui puterii.
 • Apăsați pe editare din dreapta puterii.
 • În fereastra care apare, introduceți numărul 1510151 în câmpul cu id-ul robotului. Nu introduceți nimic în câmpul appbot.
Configurarea Puterii Bot
 • Apăsați click pe ok
 • Derulați în jos până la sfârșitul paginii și apăsați click pe "Actualizare Setări."


Asta a fost tot! Chatul dumneavoastră este acum configurat corespunzător și permite conectarea unui ARCbot!
Folosirea Tabloului de Bord

Tabloul de bord este pagina principală a panoului de control și este configurat astfel încât fiecare botid să apară încadrat într-un chenar, așa cum puteți observa și în partea dreaptă. Acesta conține informațiile esențiale și uneltele care vă sunt necesare pentru a controla robotul (roboții) din cont. Din tabloul de bord puteți:

Încadrarea ID-urilor BOT
 1. Porni și reporni robotul dumneavoastră
 2. Opri robotul dumneavoastră
 3. Adăuga timp robotului dumneavoastră
 4. Îngheța timpul de pe roboții dumneavoastră
 5. Edita setările robotului dumneavoastră

Este important de reținut că înghețarea timpului dumneavoastră poate determina robotul (roboții) dumneavoastră să se mute de pe serverul de roboți premium pe serverul gratuit. Timpul dumneavoastră pre-existent va fi înghețat și nu se va mai consuma până când decideți să îl dezghețați.
Tabloul de bord va afișa toate id-urile roboților de pe cont, urmate de timpul rămas și numele chaturilor pe care aceștia sunt atribuiți.

Pornirea și Oprirea

Pornitul și Opritul robotului pot fi făcute destul de ușor din tabloul de bord. Robotului dumneavoastră îi poate lua până la 2 minute pentru a se conecta pe chat, așadar nu vă impacientați dacă robotul nu se conectează imediat pe chat. Dacă cumva de există vreo eroare a robotului dumneavoastră, veți fi notificați după ce veți apăsa butonul de pornire.

 • Pentru a porni sau reporni robotul dumneavoastră, pur și simplu, apăsați click pe butonul verde de sub id-ul robotului dumneavoastră.
 • Pentru a opri robotul dumneavoastră, apăsați click pe butonul roșu.
Pornirea și Oprirea robotului

Adăugarea de Timp

Zona cu adăugarea timpului pe robot

Adăugarea de timp pe robotul dumneavoastră folosind tabloul de bord, este fără griji. După ce ați cumpărat timp folosind transferul de xats pe chatul ARCbot sau folosind pagina de cumpărare, atunci va trebui să adăugați timpul respectiv robotului dumneavoastră. Pe tabloul de bord, sub butoanele de pornire și de oprire și sub butoanele albastre, există o anumită zonă în care apare timpul roboților. Timpul roboților este măsurat în ore. Dacă ați achiziționat o lună de zile de timp, atunci veți avea 730 de ore valabile pentru a fi adăugate robotului. Introduceți cantitatea dorită de ore pe care doriți să o atribuiți robotului dorit, apoi apăsați click pe Adăugați timp


Modificarea setărilor Robotului

Editsettingsbutton.png

Pentru a modifica setările robotului, apăsați click pe butonul albastru "Editați setările robotului" de sub id-ul robotului pe care doriți să îl editați. Veți fi apoi redirecționat pe pagina principală a setărilor robotului, unde puteți modifica orice aspect doriți.

Pagina Principală cu Setările Robotului
Setările Extinse ale Robotului
În acest punct, veți observa că bara de navigare s-a extins și că acum are mai multe opțiuni legate de setările robotului. Acum puteți accesa filtrul de obscenități, managerul pentru răspunsuri, managerul de comenzi, înlocuirea textului, lista personalului, setările de moderare și întregul panou de control ARCbot pentru personalizarea în întregime a robotului dumneavoastră. Unele meniuri pot fi apăsate pentru a-și dezvălui conținutul ascuns. Imaginea din dreapta vă arată tot conținutul meniului dezvăluit.


Fiecare categorie de setări de pe această pagină sunt ascunse ca afișări derulante create având în vedere accesibilitatea utilizatorului. Fiecare filă poate fi modificată în mod independent, fără a fi nevoie de actualizarea setărilor înainte de a trece într-o nouă filă. În plus, fiecare filă poate fi ascunsă și vizualizată în mod perfect.

Aspectul RobotuluiARCbots vă permite personalizarea în întregime a robotului dumneavoastră. Din fila pentru aspect a setărilor robotului, puteți modifica numele, pagina "acasă", avatarul, pcback, statusul și pălăria botului. Un aspect important de care să țineți cont ar fi că nu trebuie să includeți niciun cod aparținând Nameglow, namecolor, namegrad, nameflag, namewave, etc în câmpul cu "Nume bot". Acestea ar trebui introduse în zona de "Decorare". Este strict necesar să dețineți un robot premium pentru ca toate aceste caracteristici din fila Aspectului să funcționeze adecvat. Pentru confortul dumneavoastră, am adăugat referințe către generatoare, astfel încât să faceți numele robotului și mai unic!

Exemplu Aspect Bot Variabile și Generatoare pentru aspectul robotului


În plus față de generatoarele pentru culoarea numelui, gradient și strălucire, ARCbot vă oferă posibilitatea de a include informații adiționale în numele, statusul și mesajele robotului. Imaginile de deasupra ilustrează variabilele disponibile care pot fi incluse. Variabilele vor fi automat înlocuite de informația de pe robotul dumneavoastră. De exemplu, dacă folosiți "Cea mai recentă putere este: {lpname}", robotul dumneavoastră va înlocui automat variabila {lpname} cu numele celei mai recente putere pe care xat a lansat-o.

Setări Chat / Limbă

Exemplu de Traducere pentru Robot

A doua filă cu setările robotului controlează și chatul în care se află robotul, camera în care acesta ar trebui să se conecteze, dar și limba robotului. Implicit, toți roboții sunt reglați să se conecteze în prima cameră setată de xat. În majoritatea cazurilor, aceasta este camera "PRINCIPALĂ" a chatului dumneavoastră. Pentru chaturile care au un număr foarte mare de membri întotdeauna, este recomandat să setați această opțiune în Camera 0: (Camera Principală). Acest lucru va obliga robotul să să se conecteze întotdeauna în camera principală a chatului. În orice caz, puteți oricând să alegeți o altă cameră.
Dacă nu sunteți un vorbitor nativ de Limba Engleză, funcționalitatea noastră de traducere a roboților ar trebui să fie destul de ușoară și intuitivă de folosit de către dumneavoastră. Pentru a traduce robotul dumneavoastră în întregime, asigurați-vă că lăsați opțiunea care include traducerea între paranteze pe OFF. Schimbarea acesteia în poziția ON va include traducerea în paranteze, pe lângă textul original în Engleză al botului, sistem care este similar cu aplicația de tradus a Xatului. ARCbot folosește un sistem uman de traducere, însemnând că website-ul, robotul și wikipedia sunt traduse de către oameni. Orice porțiune a serviciilor noastre care sunt omise de către traducătorii noștri oameni poate fi tradusă în mod automat de către traducătorul google. Pentru a minimaliza greșelile gramaticale și de pronunție, încercăm să permitem doar celor mai fluenți vorbitori nativi să traducă pentru noi și încercăm să limităm folosirea traducerii oferite de google. Dacă doriți totuși să traduceți cu google lucrurile omise de către traducătorii noștri, schimbați de la OFF la ON. Fiți atent, deoarece folosirea traducătorului google poate întârzia răspunsul robotului cu 1-5 secunde, timp în care textul este tradus de google.

Setări de moderare

Exemplu de Membru Automat

Setarea de moderare este cea mai importantă secțiune din setările robotului dumneavoastră. Setările din această secțiune sunt foarte ușor de greșit, deci vă rugăm să aveți grijă și să fiți atent la ceea ce modificați. Setările de moderare se împart în blocuri, lucru similar ca și la panoul de bord. Fiecare bloc reprezintă o secțiune separată cu setări de moderare. Prima setare de moderare din această zona este reprezentată de funcționalitatea "membru automat". Această facilitate vă permite să alegeți între 8 modalități pe care robotul dumneavoastră le poate folosi pentru a oferi automat membru utilizatorilor. Robotul dumneavoastră poate oferi membru automat:

 1. Tuturor.
 2. Doar utilizatorilor care sunt înregistrați cu un cont pe xat.com.
 3. Doar utilizatorilor care sunt înregistrați cu un cont pe xat.com ȘI care sunt abonați cu zile pe xat.
 4. Doar utilizatorilor care rezolvă cu succes o întrebare de matematică. Utilizatorii vor trebui să rezolve un simplu calcul matematic. (5+3=?)
 5. Doar utilizatorilor care rezolvă o întrebare de scriere/citire. Utilizatorii vor trebui să îndepărteze o literă dintr-un mesaj pentru a putea deveni membri.
 6. Doar utilizatorilor care au postat un anumit număr de mesaje predefinit (ales de dumneavoastră).
 7. Doar utilizatorilor care au aceeași pagină de acasă ca cea a botului.
 8. Doar utilizatorilor care au un cuvânt/mesaj secret.


Comutări ale Setărilor

Următoarea zonă pe care o veți vedea în pagina cu setări de moderare este setarea de comutare a moderării (Schimbare) și comutarea filtrului de obscenități (schimbare). Pentru a activa detectarea mesajelor de tip spam, comutați această setare pe poziția ON. Poți modifica ceea ce robotul consideră a fi spam, mai apoi, în fila "avansat" din setări.

Detecție spam Litere

Adițional, pentru detecția spamului de mesaje, robotul poate, de asemenea, sa detecteze spamul literelor. Spamul de litere constă în adăugarea în mod inutil a unui număr extra de litere unui cuvânt, lucru pe care unii îl pot considera enervant sau deranjant. ARCbot oferă posibilitatea de a prestabili un număr maxim de litere duplicate pe care membrii din chat le pot folosi.

Filtrul de Obscenități

Filtrul de obscenități, cea mai dorită funcționalitate la un robot, fiind o funcție 100% personalizabilă, care oferă detecție în nume, mesaje și statusuri. Ca o precauție, am inclus de asemenea opțiunea de a filtra însuși botul. Acest lucru va restrânge botul din a spune cuvinte inadecvate și înlocuirea acestora cu asteriscuri (folositor pentru chaturile promovate și pentru a combate abuzul comenzilor !say și !gsay) Când activați filtrul pentru obscenități, robotul va activa limba acestui filtru pe care acesta o vorbește la momentul respectiv. Puteți adăuga limbi adiționale, după bunul plac, în managerul filtrului de obscenități, aici. Vor exista ghiduri adiționale cu informații în acest sens pe viitor.

Funcționalitatea Anti-AFK
Exemplu Anti-AFK
Funcționalitatea noastră împotriva AFK (away from keyboard) vă oferă posibilitatea să controlați cât de mult membrii pot fi inactivi pe chat. În setările de moderare din stânga, sub filtrul pentru comutarea CAPS LOCK, vei vedea același lucru ca și în imaginea alăturată, din stânga. Aici, poți modifica numărul maxim de minute în care un utilizator poate fi plecat de la tastură, ce acțiune va fi luată împotriva acestuia și căror ranguri li se vor aplica restricțiile. Robotul va considera că o persoană este plecată de la tastatură atunci când aceasta nu postează niciun mesaj sau nu efectuază niciun fel de acțiune pe chat. Robotul consideră o gâdilare (tickle) o acțiune: astfel, dacă apăsați click pe robot, nu veți fi considerați ca și plecați de la tastatură.

Număr maxim de kickuri înainte de ban

ARCbots vă permite să specificați de câte ori un utilizator poate primi kick înainte să fie interziși pe chat. Pentru o posibilitate de personalizare completă, oferim opțiunea de a decide numărul de kick-uri pentru fiecare tip de ofensă, înainte ca robotul să baneze. Durata banului poate fi, de asemenea modificată în această zonă. Dacă dorești ca utilizatorii să fie avertizați doar o singură dată pentru declanșarea filtrului de obscenități, alegeți 1 din meniul de mai jos. La a doua abatere, utilizatorul va fi banat, în loc să primească kick.

Mesaje Automate

Bot Messages Tab

Pentru a edita diferite mesaje pe care robotul tău să le trimită în mod automat pe chat, vei dori să cauți fila cu mesaje din setările robotului. Din fila cu mesaje, poți controla:

Variabile Mesaje
 1. Mesajul robotului atunci când apăsați click pe acesta. Acest mesaj va fi trimis în privat (PM) utilizatorilor, după ce aceștia apasă click pe robot.
 2. Mesajul de conectare al robotului. Acesta este mesajul pe care robotul îl trimite de fiecare dată după ce este repornit. Lăsați acest spațiu necompletat dacă doriți ca robotul să afișeze mesajul prestabilit.
 3. Anunțuri Cadouri. De fiecare dată când cineva trimite un cadou unui alt utilizator, robotul va anunța acest lucru în camera principală a camerei de chat.
 4. Notificări despre lansările de puteri noi. Robotul va posta câteva mesaje cu 30 de minute înaintea lansării unei noi puteri.
 5. Anunțuri scoruri pentru jocurile de tip ban. Când un nou scor înalt va fi realizat pentru oricare din jocurile de tip ban din chat, robotul îl va anunța.
 6. Anunțuri despre Melodii. Robotul tău poate, de asemenea, să anunțe atunci când o nouă melodie cântă pe radio-ul din chat.

Această setare poate fi modificată ca anunțul să se facă prin postarea unui mesaj nou în chat, prin modificarea scroller-ului din xat, sau ambele. Pentru ca această funcționalitate să operez în parametri optimi, va trebui să folosiți comanda: !customradio <link radio>
Mesajele de întâmpinare pot să fie modificate de asemenea, tot în această secțiune de panoul de control. Fiecărui rang din chat îi poate fi atribuit propriul mesaj de întâmpinare predefinit. Pentru a controla spamul și viteza robotului, aceste mesaje ar putea să nu apară mai mult de o singură dată pentru fiecare utilizator, la fiecare 10 minute. Acest lucru înseamnă că odată conectat la chat, reîmprospătarea paginii prea devreme nu garantează faptul că veți primi un alt mesaj de întâmpinare din partea robotului.


Variabile Mesaje

Exact ca și variabilele valabile pentru numele robotului și status, există de asemenea, variabile și pentru mesajele acestuia! Acestea sunt disponibile sub setarea de mesaje automate. Acolo există o zonă care afișează și explică toate variabilele care pot fi recunoscute în mesaje.

Setări Avansate ale Robotului

Recomandăm ca setările din fila Avansat să fie modificate doar de către utilizatori experimentați. Dacă nu înțelegeți pe deplin opțiunile disponibile în această filă, vă rugăm să vizitați chatul nostru de ajutor (aici), iar personalul nostru vă va oferi asistență. Câteva funcționalități importante sunt localizate în fila de setări Avansate. Cu tote acestea, vom încerca să vă explicăm aceste zone-cheie, de dragul acestui ghid.

Fila Avansat
 • Puteți modifica simbolul comenzilor la care robotul răspunde. Implicit, acest simbol este "!". Toate comenzile trebuie astfel precedate de simbolul "!" (ex. !commands). Pentru a schimba acest lucru, modificați punând orice simbol doriți. Apoi, va trebui să folosiți simbolul ales atunci când utilizați orice comandă pentru ca aceasta să funcționeze.
 • Personalul ARCbot vechi, care a dobânit încrederea Administratorilor ARCbot printr-o lungă perioadă lungă de dedicare și efort excelent, deține abilitatea de a accesa setările roboților clienților noștri doar în scop de asistență. La cererea dumneavoastră, le puteți îngrădi accesul. Este important de știut că acest lucru nu îngrădește abilitatea Administratorilor ARCbot (Actavus și Nathan) sau Personalul/Voluntarii Xat să îți acceseze robotul, datorită eventualului comportament abuziv. Pentru a revoca Personalul ARCbot de la a avea acces la robotul dumneavoastră, comutați setarea numită 'Nu am nevoie de ajutor din partea echipei ARCbot' pe ON.
 • Filtrul pentru detecția de spam poate fi de asemenea modificată din această filă. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a alege când filtrul de spam este declanșat. Poți alege câte mesaje consecutive pot posta membrii chatului dumneavoastră și cât de rapid le pot posta.
 • Pentru comfortul dumneavoastră, am comutat în mod automat unele dintre aceste setări pe ON. Unele dintre aceste setări activează filtrul pentru obscenități, răspunsurile personalizate, inteligența artificială (AI) în chatul privat al robotului (Ai mai vorbit vreodată cu ARCbot-ul tău în chat privat?) și multe altele.

Din nou, este recomandat să nu vă atingeți de aceste setări decât dacă știți în mod sigur ceea ce faceți.Filtrul de Obscenități

Identificarea Filtrului de ObscenitățiFiltrul ARCbot de Obscenități este un filtru multilingvistic care este capabil de a detecta cuvintele obscene din mai multe limbi în același timp, și care tot în același timp, vă infromează ce limbă a fost detectată în mesaj. Implicit, DOAR limba botului tău este detectată în filtrul de obscenități. Acest lucru este astfel, pentru a evita conflictele de limbă în anumite situații speciale, unde un cuvânt este obscen într-o limbă, dar nu este în altă limbă. Pentru chaturi multilingvistice, este posibilă activarea pentru mai multe de o limbă.


Pentru a accesa filtrul de obscenități, vă rugăm selectați "Editează setările robotului" din tabloul de bord în chenarul robotului pe care dorești să îl editezi. Acest lucru vă va duce înapoi la panoul cu setările robotului. În stânga paginii cu setările extinse ale robotului din bara de navigație, localizați "MODERARE" și extindeți fila "Moderarea Chatului" pentru a dezvălui Filtrul de Obscenități și Unealta de Blocare a linkurilor. Apăsați click pe "Filtrul de Obscenități".

Filtrul de ObscenitățiEditarea/Ștergerea CuvintelorAceasta este pagina filtrului de obscenități, împreună cu toate limbile disponibile. Pentru a selecta o limbă care să fie filtrată, comutați la poziția ON. Modificarea cuvintelor din pagina implicită a listei de obscenități este un lucru ușor de făcut. Dacă există un cuvânt în filtrul de obscenități pe care nu doriți să îl utilizați, îl puteți înlătura cu ușurință. Pentru a modifica sau șterge un cuvânt din filtrul de obscenități, apăsați click pe acesta, apoi pe "Editare" în fruntea sau fundul paginii. Din moment ce lista limbilor pentru filtrul de obscenități este lungă, am adăugat un buton de "EDITARE" și de "ȘTERGERE" atât la începutul, cât și la sfârșitul listei.

Editarea Cuvintelor Nepotrivite

Dacă ai apăsat click pe ștergere, te vei întoarce înapoi la aceeași pagină la care deja ai fost, iar cuvântul va fi șters. Dacă ai selectat "Editare", vei vedea, în schimb, setările editorului de obscenități pentru cuvântul anterior selectat.
Editorul vă oferă o personalizare completă a filtrului de obscenități, pentru fiecare cuvânt în parte, și nu doar pentru fiecare limbă în parte. În editor, puteți specifica un motiv personalizat pentru care botul să baneze, în loc de motivul implicit pe care robotul îl are. Puteți să modificați de asemenea, durata în ore a banului, pentru fiecare cuvânt în parte. Puteți specifica dacă robotul să caute cuvântul respectiv în mesaje, nume sau statusuri, sau doar mesaje. Puteți, de asemenea să modificați tipul banului pe care robotul să îl dea pentru fiecare cuvânt.
Când finalizați actualizarea preferințelor, puteți selecta "ACTUALIZARE". Puteți, de asemenea să selectați "ȘTERGE", dacă doriți să ștergeți cuvântul din acest câmp, în loc de editorul principal al listei de obscenități.

Ghiduri Plăți

Când efectuați o plată, vă rugăm să țineți minte: # ARCbot nu este responsabil pentru nicio greșeală făcută atunci când cumpărați timp. Vă rugăm asigurați-vă că o faceți așa cum trebuie.

 1. Nu oferim restituiri. (Vizualizați Termenii și Serviciile pentru excepții)

Xats sau Zile

Example "Plătiți doar către acest robot"
 1. Mergeți pe Chatul Oficial ARCbot și căutați botul din cameră.
 2. Transferați robotului cantitatea de xats sau zile pe care doriți să o plătiți (250 xats (19 zile) = 730 de ore/30 de zile timp pe bot) folosind numele contului dumneavoastră arcbots.com în mesajul din fereastra de transfer. Puteți plăti oricât de mulți xats doriți. Folosiți comanda !timecheck pentru a verifica câte ore puteți primi pentru o cantitate specifică de xats. Puteți folosi comanda "!promo2" pentru reduceri. (!promo2es pentru Spaniolă, !promo2pt pentru Portugheză, and !promo2ro pentru Română).
Exemplu de transfer


Pagina de Cumpărare

Pagina de cumpărare vă oferă posibilitatea să introduceți un cod de cupon primit de la un membru al Personalului ARCbot, și de asemenea, vă oferă posibilitatea de a cumpăra timp pentru bot folosind PayPal
Pagina de cumpărare

Recuperare Cont

Dacă v-ați uitat numele contului sau parola acestuia (sau ambele), mergeți la Pagina Principală ARCbots

Example "Faceți click pe ți-ai uitat parola?"
 • Introduceți numele de utilizator. Dacă introduceți emailul, vă va fi afișat numele de utilizator pe care trebuie să îl introduceți pentru a continua. Este folositor în cazul în care v-ați uitat numele de utilizator.
 • Apăsați click pe "Trimiteți Email de Recuperare"
 • Verificați-vă adresa de email Linkul din email funcționează doar o singură date. Trebuie să așteptați 30 de minute înainte de a solicita un alt link.
Exemplu Recuperare
 • Urmăriți pașii de pe pagina web.