Staff Rules/ro

From ARCbots
Jump to navigation Jump to search

Regulamentul Personalului

Regulile Generale ale Personalului

 1. Personalul cu rang mai înalt decât al tău trebuie respectat întotdeauna.
 2. Trebuie să fiți politicos cu toți clienții. Discriminarea față de orice persoană este interzisă!
 3. Nu aveți voie să faceți lucruri care ar împiedica un alt membru al echipei să ajute clienții sau care i-ar împiedica să fie activi pe xat.
 4. Nu este permis niciun tip de comportament nepotrivit care ar afecta buna funcționare a xatului sau care ar putea deranja.
 5. Trebuie să respectați Termenii Serviciilor ARCbot și Xat întotdeauna.
 6. Ideal ar fi să vă dați toată silința atunci când oferiți cuiva ajutor. Dacă un utiliztor are nevoie de ajutor într-o altă limbă și niciun membru al echipei nu este conectat în acel moment, TREBUIE să folosiți traducătorul!
 7. Trebuie să fiți activi atunci când sunteți pe chat. (Când plecați de la tastatură, mergeți în camera pentru moderatori din chat. Campatul chatului este interzis.)
 8. Niciodată să nu cereți informații private ale clientului. Excepție fac ID-urile de bot și numele de chaturi.
 9. Pentru protecția dumneavoastră, folosirea programului TeamViewer este interzis.
 10. Sub nicio formă nu întrerupeți alt membru al echipei! Dacă o persoană din echipă ajută un client, nu îl intrerupeți prin propriile dumneavoastră comentarii sau impresii. Dacă simțiți nevoia să adăugați ceva, trimiteți un mesaj privat celeilalte persoane din staff.
 11. Nu fiți încrezut. Fiecare membru al echipei ARCbot contează. Nimeni nu este mai presus decât nimeni.
 12. Dacă un utilizator cu un rang mai scăzut decât cele ale echipei încalcă o regulă și sunteți martor, atunci acționați. Eșecul în a lua o acțiune vă face vinovat la fel de mult ca cel ce a săvârșit fapta.
 13. Nu suprasolicitați clienții. Urați-le bun veni pe chat, însă nu este nevoie ca 5 persoane să întrebe dacă un client are nevoie de ajutor, întrucât acest lucru este suprasolicitant pentru acesta. De asemenea, să întrebi un client dacă are nevoie de ajutor nu mai este permis. Dacă au nevoie de ajutor, atunci vor cere.
 14. Nu abuza de rangul tău de pe chat pentru a intimida alți membri.
 15. Trebuie să știi cum să-ți folosești uneltele specifice staff-ului, de pe website.
 16. Există informații folositoare acolo și câteva utilități care ar putea să-ți ușureze munca cu mult. Folosindu-le pe acelea, nu veți mai avea neapărat nevoie de bot pentru a vă furniza informațiile necesare, întrucât totul este vizibil și accesibil într-o singură pagină din panoul de control.

 17. Nu vă folosiți accesul specific rangului dumneavoastră pentru a accesa informațiile despre client în alte scopuri decât cel de a oferi ajutor.
 18. Nu faceți capturi de ecran asupra niciunei informații din secțiunea echipei de pe website.
 19. Toate regulile generae ale chatului rules se aplică.
 20. Echipa ARCbot trebuie să se comporte corespunzător în toate chaturile pe care le vizitează
 21. Nu cereți să fiți promovați
 22. Nu spamați chatul privat al administratorilor cu mesaje, atunci când aceștia nu sunt conectați pe xat.
 23. Este necesar ca toți membrii echipei să fi folosit următoarele comenzi: !myaccount și !timezone
 24. !myaccount nume utilizator arcbot || this locks your xat ID with your ARCbot.com account. Această comandă îți securizează ID-ul logării xat în contul ARCbot. Astfel, vei primi uneltele specifice moderatorilor, în panoul de control și o să îți ofere posibilitatea de a beneficia de bot premium în mod gratuit, ca și Membru al Echipei ARCbots.

  !timezone || Apasă pe linkul pe care botul urmează să ți-l trimită prin mesaj privat pe chat, apoi folosiți fusul orar recomandat pe care botul îl sugerează în fruntea paginii. Acest fus orar ar trebui să fie același precum cel din țara ta. Postează acel mesaj pe chatul principal și apoi reîmprospătează lista personalului pentru a verifica dacă în dreapta numelui tău apare ora potrivită.

 25. Nu oferi parola contului tău ARCbot nimănui. Pentru a oferi prietenilor acces la ID-ul de bot, poți folosi funcționalitatea de oferire a accesuui la bot. Dacă nu înțelegi cum funcționează aceasta, întreabă!

Regulament Discord

Următoarele reguli se aplică tuturor serverelor de Discord administrate de ARCbots.com:

 1. Nu @menționați Dezvoltatorii ARCbot pentru niciun alt motiv în afară de o eventuală cădere globală a boților sau erori critice
 2. Nu @menționați @everyone pe servere.
 3. Nu spamați serverele în mod continuu. Postați mesaje într-un număr cât mai mic posibil. Pentru aceeași informație, ar trebui să postezi un singur mesaj, nu mai multe.
 4. Postați întotdeauna în canalele potrivite
 5. Informațiile care se regăsesc pe Discord, sunt considerate a fi confidențiale. Dacă aveți acces pe un canal pe care ceilalți nu îl pot accesa, nu le comunicați informațiile de acolo. Niciodată nu faceți capturi de ecran informațiilor din canalele echipei ARCbot.
 6. Nu trimiteți în mod repetate mesaje despre aceeași informație.
 7. Doar asistenții pot crea invitații și pot modifica rolurile din discord și poreclele
 8. Toate poreclele din Discord trebuie să fie similare cu cele de pe xat.
 9. Nu este permis conținutul pornografic sau nepotrivit pe Discord, niciodată.
 10. Fii mereu respectuos cu toată lumea
 11. Nu spamați administratorii cu mesaje private.
 12. Reguli în ceea ce privește interzicerea

  Următoarele reguli cu privire la interzicerea și datul afară din chat, ar trebui respectat de toți membrii din chat:

   Limbaj nepotrivit (înjurături, amenințări, lipsă de respect)

   Pentru delicte minore, inculpatul va fi dat afară de pe chat. Pentru a doua abatere sau abateri mult mai grave, o interdicție cuprinsă între 12 și 24 de ore poate fi acordatp. În toate situațiile care nu sunt grave, utilizatorul va fi mereu dat afară înainte de a fi interzis imediat.

   Întreruperile

   Un membru al echipei care întrerupe un alt membru al echipei în timp ce acesta oferă asistență, va fi dat afară de pe chat. Membrii echipei care au fost dați afară de două sau mai multe ori pentru această abatere riscă să primească o amuțire de la un owner sau main owner. Intreruperea arată lipsă de respect, și este de asemenea solicitantă pentru clienți. Dacă aveți ceva de comentat sau adăugat cu privire la informațiile oferite de către un membru al echipei clienților, atunci trimiteți un chat privat membrului respectiv al echipei și comunicți cu acesta. Un singur membru al echipei poate asista un client la un moment dat.

   Despre raiduri

   Botul ar trebui să detecteze toate raidurile și să activeze protecția (/pr) în timp ce folosește (kickall) pentru a da afară toți vizitatorii de pe chat. În eventualitatea în care botul nu detectează un raid, chatul ar trebui pus în modul de protecție în mod manual.