Radio2/ro

From ARCbots
Jump to navigation Jump to search

Ghiduri Radio

Noțiuni de bază

Creeare radio


Utilizatorii ARCbots.com dețin avantajul serviciilor de radio UTuneIN direct din panoul de control al contului ARCbots.com. Acest lucru vă permite să porniți și să opriți serverul dumneavoastră de radio direct din Panoul de Control ARCbots și de asemenea, vă permite posibilitatea asocierii serverului dumneavoastră de radio la contul ARCbot. Pentru a profita de această ofertă, vă rugăm să vă autentificați în contul dumneavoastră și să localizați "Creați un post de radio" și să alegeți planul și opțiunile dorite. Vă rugăm să fiți atent la prețuri, întrucât o să trebuiască să faceți o plată în curând. Când ați făcut alegerea, vă rugăm să apăsați click pe 'Creează un nou cont radio'.


După ce ați apăsat click pe 'Creează un nou cont radio' o să vi se afișeze o notificare care spune informații importante. Nu le uita!

Informații radio nou
Nume utilizator ARCbot & IDInformațiile conțin linkul de autentificare și infomațiile necesare accesării paginii principale a Panoului de Control al serverului de radio. (https://s2.utune.in/) Toate linkurile de radio CentovaCast sunt administrate prin intermediul acestui link. Vă rugăm să păstrați informațiile de autentificare private și să nu le împărtășiți cu absolut nimeni! Echipa de Asistență nu are nevoie de acestea și niciodată nu o să vi le solicite. În cazul în care o fac, semnalați-l!

Numele dumneavoastră de utilizator și parola admin vor fi folosite pentru autentificarea în CPanel.
Parola dumneavoastră de Sursă/Transmisie vor fi folosite pentru a difuza muzică folosind programe terțe de emisie DJ.

Din acest moment, serverul tău de radio este "ACTIV" și urmează să fie "SUSPENDAT" în 30 de minute dacă nu va fi achitat.

Plată radioPentru a face o plată, te rugăm să mergi în camera noastră de chat și să cauți robotul din chat cu numele "ARCbots.com + Utune.in ". Vei transfera cantitatea de xats care corespunde planului pe care l-ai selectat anterior. În mesajul de transfer, vă rugăm introduceți numele de utilizator al radio-ului și în caseta pentru xats, cantitatea pe care doriți să o transferați. Introduceți parola contului xat și apăsați pe butonul de transfer. Serverul dumneavoastră de radio va fi plătit și nu va mai fi suspendat.

Managerul de Radio o să vă afișeze data la care radioul urmează să expire și vă oferă posibilitatea de a adăuga timp. În plus, puteți porni, opri sau șterge severul de radio sau puteți sări peste o melodie. Pentru restul caracteristicilor, va trebui să vă autentificați în panoul de administrare al radiolui.

Informații RadioSetări Radio

Administratorul de Fișiere

Pentru a vă modifica setările de radio, aveți nevoie de linkul Panoului de Control menționat mai devreme (https://s2.utune.in), de numele de utilizator și de parola de administrare.
Notă:Parola de administrare nu este aceeași cu parola de sursă/emisie. Click aici pentru informații adiționale.

Adăugarea fișierelor
Adăugarea fișierelor

După autentificarea în Panoul de Control al serverului de radio, vă veți putea vedea pagina cu statusul serverului. Această pagină conține uneltele necesare pornirii, oprii, restartării și întreruperea acestuia, precum și multe alte setări adiționale valabile pentru dumneavoastră. Pentru a adăuga muzică pe radio, va fi necesar să mergeți pe file manager. Administratorul de fișiere este punctul de plecare pentru orice fișiere pe care dorești să le adaugi pe radio.

Este imortant să țineți minte că va fi nevoie să aveți în calculator fișierele cu melodiile pe care doriți să le încărcați pe server. Din moment ce vă aflați în Administratorul de Fișiere, veți putea vizualiza toate fișierele din contul dumneavoastră. Pentru a încărca fișiere noi, căutați butonul Upload situat în josul ecranului. Căutați-vă fișierele de pe hard disk și apoi încărcați-le pe server.


Crearea listelor de redare
Liste de redare

CentovaCast vă permite să creați liste de redare și a stoca diferite fișiere de muzică. Implicit, una dintre aceste liste de redare sunt setate automat pe AutoDJ, deci fiți atenți la ce fel de liste de redare creați sau modificați.

Crearea și salvarea unei noi liste de redare


Lângă Managerul de Fișiere, localizați linkul pentru "Playlist-uri". Acest lucru vă va trimite către managerul pentru liste de redare, unde puteți vizualiza toate playlist-urile create pâcă acum pe acest cont. Pentru a crea un nou playlist, apăsați click pe "Create playlist".
Va trebui să setați un nume pentru playlist-ul dumneavoastră și să apăsați click pe salvare. Dacă nu doriți să modificați setările listei, cele implicite ar trebui să fie suficiente.Biblioteca Media

Biblioteca Media vă oferă posibilitatea de a adăuga fișiere media în listele de redare într-un mod foarte ușor și facil. Puteți apăsa, simplu, click pe numele unui fișier (or numele unui album) și să îl trageți în lista de redare unde doriți să îl adăugați Asigurați-vă că salvați setările înainte să ieșiți din biblioteca media!

Biblioteca MediaSetări Radio în Chat

Cum să vă găsiți URL-ul de Redare
Linkuri rapide


Linkul dumneavoastră de redare este acel link folosit pentru a vă accesa serverul de radio. Acesta este, de asemenea, ceea ce aveți nevoie pentru a vă pune stația de radio pe chat. După ce vă autentificați în contul de radio, căutați secțiunea Linkuri Rapide în meniul de navigare din stânga.
În pagina cu linkuri rapide, căutați secțiunea denumită "Your streaming server index page". Linkul de acolo este linkul dvs. de redare.
Notă>Ștergeți index.html/ și folosiți: /; (exemplu: http://154.16.113.20:8744/;)

Setarea radioului pe Xat
Editați-vă chatul

Pentru a pune noul dumneavoastră radio pe xat, va trebui mai întâi să apăsați click pe 'editați-vă chatul', în dreapta, jos (deasupra butonului de deconectare) și introduceți parola. Pe pagina Editați-vă Chatul, localizați fila numită setări și câmpul pentru stația de radio.

ActualizareIntroduceți linkul stației de radio și apăsați click pe butonul "Salvare". Asta a fost tot! Radioul din chat va merge acum. Dacă serverul este pornit, ar trebui să puteți auzi muzica.

Plasara unei comenzi pe UTUNE.IN

Vă rugăm să vizitați site-ul nostru web, accesând adresa https://utunein.net/ și să derulați puțin în jos până ce vedeți planurile de radio: "Radio hosting plans". Puteți opta fie pentru "Single plans", fie pentru "Reseller plans". Pentru uz personal, vă rugăm să alegeți "Single plan". Puteți apoi să optați pentru ce CPanel doriți. Aveți de ales dintre CentovaCast și SonicPanel. După ce v-ați ales ce CPanel doriți, vă rugăm apăsați click pe butonul "Start trial", în partea dreaptă.

Planuri Radio


În următorul pas, va trebui să vă configurați radioul și să introduceți detaliile personale pentru contul UTUNE.IN. Puteți alege cât spațiu aveți nevoie pentru AutoDJ, până la 100GB. De asemenea, după plasarea comenzii, veți putea folosi serverul de radio în mod gratuit pentru 30 de zile, ceea ce înseamnă că nu trebuie să îl plătiți imediat! Alegeți metoda de plată preferată, completați detaliile comenzii și apăsați click pe "Create account" de la fundul paginii.
Contul dumneavoastră de UTUNE ar trebui să fie creat acum și vă puteți autentifica folosind adresa de e-mail și parola folosită pentru crearea contului. De asemenea, ar trebui să primiți și un e-mail care atestă și confirmă crearea contului. Acum, va trebui să așteptați până când se efectuează verificarea și activarea comenzii și, implicit, a serverului dumneavoastră de radio. Nu ar trebui să dureze prea mult și veți primi, de asemenea, un e-mail care confirmă activarea acestuia.

Crearea facturii UTUNE.IN și plata pentru serverul de radio

Achitarea pentru serviciile de radio este simplă. Vom începe prin accesarea adresei https://utune.in/ și localizarea opțiunii "BILLING LOGIN" în meniul de mai sus.

Utune Navbar

Introduceți adresa de e-mail și parola folosită la crearea contului UTUNE.IN și logați-vă.
Pe https://billing.utune.in/client/ , sub fila "Invoices", apăsați click pe butonul "+Make a payment".

Plată Utune

Introduceți suma de xats pe care trebuie să o plătiți și apăsați click pe "Continue".

Sumă de plată Utune

Sub fila "Payment", vă rugăm selectați "Xats Payment (arcbots)" și apăsați click pe butonul "Review and Confirm"

Revizuire Plată Utune

După aceasta, faceți click pe butonul portocaliu "Pay now".

Utune Payment Confirmation

Veți fi redirecționați către o nouă pagină. În această pagină care se va deschide veți putea observa două câmpuri cu un cod. Va trebui să copiați primul nume de utilizator din primul câmp, care începe cu "blesta", sub textul "Transfer to ARCbot with the following message:". Cu acel nume de utilizator generat va trebui să plătiți transferând botului de pe xat.com/arcbot . Mergeți pe xat.com/arcbot și faceți un transfer botului din xat, introduceți numele de utilizator care începe cu "blesta" și pe care tocmai l-ați copiat și introduceți suma de xats, apoi finalizați transferul.

Plată Utune