Personal nou

From ARCbots
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page New Staff and the translation is 100% complete.
Other languages:
English • ‎español • ‎português • ‎română

Călătoria ta începe ...

Vă mulțumim pentru interesul dvs. de a vă alătura echipei noastre de asistență la ARCbots. Fără oameni minunați ca tine, clienții noștri nu ar putea primi cel mai bun sprijin posibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Sunteți coloana vertebrală a ARCbots și de aceea este important să vă ajutăm să vă transformați într-o super-stea ARCbot încă de la începutul călătoriei dvs. cu noi. Acest ghid vă va ajuta să începeți ca utilizator care dorește să se alăture familiei noastre. Notă: 'Acest ghid nu înlocuiește în mod activ utilizarea unui ARCbot și înțelegerea comenzilor sale și modul în care funcționează. trebuie să mai ia ceva timp înainte de a lua în considerare să devii membru al echipei de asistență.


Dezvoltarea caracterelor

A fi membru al asistenței la ARCbots vă expune la o varietate de oameni din întreaga lume. Veți afla rapid că toată lumea este diferită și necesită diferite tipuri de sprijin. Ceea ce este ușor de înțeles pentru un individ poate fi mai greu de înțeles cu altul. Obiectivul dvs. de la ARCbots este de a ajuta cât mai multe persoane cât mai rapid și eficient. Salutați întotdeauna oamenii când intră în camera de chat și le mulțumiți întotdeauna că au ales ARCbots atunci când ați terminat să îi ajutați. După ce ați terminat să asistați un client la ARCbots, după ce vă alăturați echipei de asistență, avem nevoie de membri ai personalului de asistență să utilizeze comanda! Arcfeedback. Acest lucru va trimite o solicitare de sondaj de feedback panoul de control al clienților data viitoare când se conectează la ARCbots.com. Pentru a utiliza această comandă, va trebui să cunoașteți numele de utilizator ARCbot.com al clientului pe care tocmai ați terminat să îl asistați, plasând după comanda ca al doilea cuvânt (ex:! Arcfeedback arcbots).

De asemenea, ar trebui să cunoașteți moderatorii și proprietarii camerei de chat, deoarece vor fi utilizatorii cu care aveți de gând să discutați în timp ce sunteți la ARCbots. Am muncit foarte mult pentru păstrarea unei echipe profesionale. 'ARCbots are o politică de toleranță zero' 'Politica noastră de toleranță zero obligă la pedepse stricte pentru toți infractorii care au comis acte de violență, discriminare, intimidare, calomnie sau defăimare, care duce la vătămare / suferință emoțională sau fizică a altuia individual. Îi încurajăm pe toți să se cunoască, deci prezentă-te tuturor; fii prietenos! Cu toții ne ajutăm și suntem cu toții o mare familie extinsă.

 1. Urmați și respectați regulile chatului în orice moment
 2. Urmați și respectați regulile personalului în permanență
 3. Nu solicitați niciodată o promoție, o modificare temporară sau orice fel de creștere a rangului.
 4. Nu solicitați niciodată informații personale de la un client sau parola acestuia.
 5. Nu încercați să înșelați, să înșelați sau să înșelați clienții în niciun fel.
 6. Nu acceptați plăți pentru asistență
 7. Utilizați traducătorul furnizat de xat.com dacă un client vorbește o limbă pe care nu o faceți. Nu-i deranja niciodată făcându-i să folosească traducătorul.
 8. Când folosiți traducător, vorbiți în propoziții complete vor corecta gramatica și punctuația, deci totul este tradus corect. De asemenea, vorbiți în propoziții mai scurte, astfel încât totul să poată traduce.
 9. Ar trebui să cunoașteți fiecare etapă pentru configurarea unui bot prin ARCbots fără a fi nevoie să faceți referință la tutorial.
 10. Trebuie să aveți o înțelegere de bază a comenzilor
 11. Proprietarii sunt uneori invizibili, urmăriți, iar jurnalele de bot sunt uneori menționate. Activitatea personalului este monitorizată prin intermediul botului, iar cei care se încadrează sub rate acceptabile sunt supuse retrogradării.
 12. Nimeni nu este mai bun decât altcineva, ai răbdare când îi ajuti pe oameni.
 13. Nu acceptați niciodată să vă autentificați în contul unui client în numele clientului. 'Clienții trebuie să editeze propriile setări.' Puteți învăța și puteți 'accepta' TeamViewer, dar este posibil să nu oferiți lui TeamViewer un client. Aceasta este în scopuri de răspundere. </ Ol>

  Învățarea imersivă începe cu tine

  Când sari în ARCbots, la început poate fi copleșitor. 'Mutați-vă cu moderație.' Nu încercați să vă supraîncărcați cu informații și nu încercați să fiți prea dornici. Rămâneți în permanență calm și politicos și aveți încredere în proprietarii și proprietarii principali care vă vor ghida la fiecare pas.

  În sala de chat ca moderator, vă așteptăm să vă purtați în permanență în mod profesionist cu clienții și în chatul principal. Deoarece ARCbots este un serviciu de bot oficial pe xat.com, este necesar, de asemenea, ca tot personalul să se comporte corespunzător la toate chaturile oficiale și oricând poartă sigla, numele sau marca ARCbot. Există momente în care ne distrăm și există momente în care lucrurile sunt îndepărtate, totuși, nu reprezintă începutul niciunei probleme, nici nu provoacă o perturbare în sala de chat ARCbot. Acest tip de comportament este unul dintre motivele pentru care clienții noștri adoră personalul nostru de asistență, iar calitatea asistenței, atmosfera noastră de chat este primitoare, prietenoasă și relaxată; ar trebui să fii și tu! Pentru a învăța corect și a vă cufunda în mediul nostru, trebuie să construiți prietenii cu membrii echipei noastre actuale. Puneți întrebări, prezentați-vă și nu vă temeți niciodată să vă exprimați părerea. Aveți o voce și 'contează' !

  Salt în discord

  Dacă nu ați făcut-o deja, ar trebui să vorbiți cu un proprietar principal sau cu orice asistent ARCbot și să solicitați un cod de invitație la serverul nostru de discord de formare, ARCbot University. Discord este aceea în care toți cei care se pot orienta pot comunica între ei în afara xat.com și este, de asemenea, locul în care veți putea accesa informații și pune întrebări cu cele mai rapide răspunsuri. Va trebui să citiți regulile de discordie care sunt postate aici înainte de a începe să postați pe canale. Există o varietate de canale (camere) diferite în cadrul serverului Discord și fiecare are propriul scop. Vă rugăm să vă asigurați că citiți toate numele și descrierile canalului și postați mesajele în consecință.

  Activitatea discord nu înlocuiește activitatea de chat. Nu uitați să vizitați sala de chat ARCbot și să participați la activități de sprijin cu clienții și să interacționați întotdeauna în conversații cu alți membri ai personalului. Discord este o locație la care toată lumea poate fi accesată ușor și pentru a putea compila informații pentru referințe viitoare.


  Dacă știam acum ce știam acum ...

  Pentru a reuși și a ieși în evidență la ARCbots:

  1. Fii excepțional activ. Atât după ore, cât și mesaje postate. Cu cât sunteți mai activ, cu atât este mai probabil să primiți premii.
  2. Citiți întrebările frecvente pentru a înțelege întrebările comune și răspunsurile acestora
  3. Știți că fiecare client este diferit. Unii oameni nu învață la fel de bine ca alții și nu este locul tău să judeci pe nimeni. Uneori, poate fi iritant, dar trebuie să rămâi răbdător și calm cu ajutorul utilizatorilor. Mulțumește-le întotdeauna că au ales ARCbots când ai terminat de a-i ajuta. Nu o mulțime de oameni o fac și credeți-mă, mă uit și cred că cei care nu (știu cine) sunt lipsiți de respect pentru că nu-mi urmează indicațiile :). este ceea ce căutăm la proprietari. Dacă doriți să excelați în ARCbots, atunci respectarea tuturor reglementărilor este obligatorie. Poate părea a fi multe la început, dar veți obține suficient de curând.
  4. Salutați utilizatorii atunci când intră în chat nu este necesar, dar este considerat un gest politicos.
  5. Fii prieten cu tot colegii tăi personal ARC. Discutați cu ei și comunicați când nu există niciun alt personal online. Acest lucru vă va ajuta să vă construiți relațiile cu aceștia și să vă ajute atât activitatea cât mai continuă.
  6. Fără dramă, fără probleme, fără lipsă de respect. ARCbots are o politică de toleranță 0 pentru hărțuire, intimidare sau vizare a unui alt utilizator. Nu o face.