Faq/ro

From ARCbots
Jump to navigation Jump to search

Întrebări Adresate Frecvent

Unde se află pinul meu de logare?

Pinul tău de logare ar trebui să fie în email-ul cu care ti-ai facut contul ARCbots.

Cum pot schimba platforma pe care rulează botul meu?

Această facilitate nu mai este disponibilă întrucât mai multe abuzuri au fost făcute de către oameni ai căror boți funcționau perfect în acel moment.

Cum îi ofer cuiva nivel de acces pentru botul meu?

Intră pe chatul unde se află botul tău, fii sigur că acesta este online, apoi folosește comanda !cmod urmat de numele logării sau id-ul contului xat și nivelul pe care doriți să îl oferiți persoanei respective. Exemplu: !cmod Samu 4 sau !cmod 1000093 4

Cum elimin nivelul cuiva de pe botul meu?

Folosește comanda !rmod nume-logare-xat sau ID xat. Exemplu: !rmod Samu

Cum activez/dezactivez un power de pe botul meu?

Pentru a dezactiva un power pe care botul îl are activat, folosește comanda !disablepower urmat de numele puterii pe care dorești să o dezactivezi. Pentru a activa o putere pe care botul o are dezactivat, folosește comanda !enablepower urmat de numele puterii pe care dorești să o activezi. Exemplu: !enablepower NOPC și !disablepower NOPC

Primesc eroarea "k1 value empty, login fail". Ce pot face?

Botul tău are nevoie de pinul de login din nou. Verifică-ți adresa de email și introdu pinul de logare din nou. Dacă eroarea persistă, reintroduceți numele de utilizator și parola xat a botului în casetă, apoi resetați-l. Dacă eroarea continuă, reintroduceți numele chatului sau ID-ul în această casetă. În caz contrar, deschideți un bilet de support pe ARCbots.com

Robotul meu banează oamenii, când aceștia folosesc !mazeme sau orice alt joc. Cum rezolv asta?

Robotul tău nu are puterea de joc respectiva, iar dacă nu o să îi dai puterea, folosește comanda !tblock mazeme.

Cum pot face ca utilizatorii cu nivelul 0 la bot să nu poată folosi comenzi deloc?

Folosește comanda !minrank 1.

Cum pot face ca utilizatorii cu level 0 să poată folosi botul din nou?

Folosește comanda !minrank 0 în chat.

Cum adaug timp pe botul meu?

Vă rugăm să faceți trimitere la ghiduri plăți.

Cum dezactivez protecția contului de xat al botului meu?

Atunci când te loghezi sau înregistrezi, vei vedea Setările de securitate. Pentru Protecția Contului Xat, opriți alegând OFF în loc de ON. Apoi, schimbați Protecția contului din ON, în OFF (deblocat).

Pot avea doi roboți?

Nu poți avea doi boți pe același chat. Însă poți avea doi boți pe două chaturi diferite, dacă ai două puteri BOT. Nu poți atribui o putere BOT altui chat decât dacă mai întâi o înlături de pe chatul unde este deja atribuită.

Cum pot adăuga o întrebare/un răspuns botului meu?

Pe chatul tău, folosește comanda !addq (întrebare) (răspuns-bot) (opțional%parametru de recunoaștere) (opțional să răspundă unui anumit utilizator) DE ASEMENEA, mai există și alte variabile opționale: {uname} {regname} {name} {home} {homepage} {online} {ucount} {cc} {command} {chat} {group} {randomname} {randomuser} {randomnameID} {randomiserID} {randomnumber}

Exemplu !addq (Salut, Botule) (Salut, ce mai faci? {uname}) (90)

NOTĂ: Dacă dorești să folosești o întrebare formată doar din emoticoane, va trebui să folosești ((cod emoticon aici)) Exemplu:*!addq ((cd)) (Sună bineeeee)

Cum îmi modific botul pe chat?

Pentru a-ți edita botul direct de pe chat, trebuie să folosești comanda !editbot avatar/name/hat/nameglow/home/cmdsymbol/commandsymbol/commandcode/cmdsymb/currentsong

Exemple: !editbot home arcbots.com, !editbot commandsymbol @, !editbot name ARCbots este GROZAV.

NOTĂ: Dacă dorești să-ți muți botul de pe un chat pe altul, folosește comanda !editbot moveroom/move/movetemp/goto și de asemenea trebuie să ai puterea BOT atribuită chatului respectiv pentru a funcționa.

Exemplu: !edibot goto ARCbots

Cum îmi fac botul să vorbească altă limbă? Am nevoie de puterea lang?

Du-te pe chatul tău și folosește comanda !speaklanguage urmată de limba pe care o dorești să fie vorbită de bot - Acest lucru va face botul să vorbească limba respectivă folosind un traducător. Nu ai nevoie de puterea lang.

Cum îmi setez botul să ofere membru automat vizitatorilor?

Mergi pe chatul tău și folosește !automember [on/off/registered/subscriber,math,letter,messages]."On" va face botul să ofere membru automat tuturor vizitatorilor, "Off" va dezactiva funcția, "Registered" va face botul să ofere membru doar utilizatorilor înregistrați pe xat, cu cont, "Subscriber" va face botul să ofere membru automat utilzatorilor abonați (aceia care au zile pe xat, cu steluță galbenă), "Math" va face botul să le dea mesaj vizitatorilor și să le adreseze o întrebare de matematică pentru a-i face membri, "Letter" va face botul să le ceară vizitatorilor să înlăture o literă/litere dintr-un cuvânt pentru a deveni membri, "Messages" va face botul să le ofere membru vizitatorilor doar după ce aceștia acumulează un anumit număr de mesaje postate pe chat.

Exemplu: !automember messages 5

Pot schimba numele unei comenzi?

Tehnic nu. Dar poți crea un pseudonim pentru comanda respectivă. Cu un pseudonim (alias), poți redenumi o comandă în altceva. Folosește în chatul tău comanda !alias (comandă originală) (pseudonim comandă).

Exemplu: !alias (!say) (!spune)

Mi-am uitat parola contului ARCbot. Ce pot face?

Mergi aici recuperare parolă și completează informațiile necesare, apoi verifică-ți adresa de email pe care ai folosit-o pentru a înregistra contul ARCbots.

Nu mai am nevoie de contul ARCbots. Cum îl șterg? Ce se va întâmpla cu zilele pe care le am pe acesta?

Nu poți șterge efectiv contul ARCbots, este mai bine să îl lași inactiv. Cât despre zilele rămase pe acesta, nu putem face nimic, nu oferim rambursări, decât în cazuri excepționale (vezi Termenii serviciului)

Pot transfera zilele de pe un cont pe alt cont?

Nu, nu poți transfera zilele de pe un cont pe altul, chiar dacă dorești să le oferi unui prieten sau să le recuperezi de pe un alt cont. Motivul este că nu putem verifica dacă îți aparține contul și dacă ai plătit într-adevăr pentru zilele de pe cont.

Cum îmi fac botul să trimită un mesaj de întâmpinare oamenilor?

Mergi pe chatul tău și folosește comanda !welcomemsg urmat de mesaj. OPȚIONAL: {uname}{name}{home}{homepage}{online}{cc} - uname spune numele înregistrării persoanei, name spune numele de utilizator sau porecla din chat, home spune pagina principală a persoanei, homepage spune adresa de acasă a botului, online spune numărul de utilizatori conectați din chat, cc spune simbolul de comandă din chat. Numele tău de utilizator este {name} și adresa ta actuală este {home}. Acum sunt conectați {online} utilizatori.

Simbolul de comandă pentru acest chat este {cc}. Exemplu: !Welcomemsg Bun venit, {uname}.

"Botul tău fie funcționează perfect, fie are o eroare necunoscută". Însă botul meu nu vine pe chat

Dacă intervine această eroare, atunci te rugăm să intri pe pagina cu Eroare necunoscută și vezi ce trebuie să faci.

Pur și simplu ador ARCbots! Ce pot face pentru a ajuta sau sprijini ARCbots?

Ne bucurăm să auzim că iubești ARCbots. Pentru a ne ajuta, poți fie să ne oferi o donație, mergând pe pagina cu Donații, acest lucru ajutându-ne să plătim facturile de întreținere a serverului. Sau ne poți sprijini pe xat, folosind unul din avatarele noastre personalizate, create special pentru xat (avatare mișcătoare și nemișcătoare), acestea putând fi găsite accesând Sprijiniți-ne!.

Cum pornesc GameBot?

Înainte de toate, trebuie să fii Administrator Principal (Main Owner) pe bot (level 5+). Apoi trebuie să intre într-o aplicație de joc, după care să scrii !autogames choose urmat de numele jocului. Alegeți jocul, apoi scrieți !autogaes toggle on. Acum trebuie să setezi timpul, folosind comanda !times ---, Time, level/rate, results. Timpul depinde de joc. Apoi poți alege un premiu, folosind !prize xats/days, dacă ai adăugat deja un premiu botului de jocuri (prin transfer), atunci poți face asta. În sfârșit, poți începe jocul folosind comanda !start.

Cum îmi aflu ID-ul de chat?

Trebuie să mergi la orice bot și să folosești comanda !getroomid și numele chatului. Exemplu: !getroomid ARCbots.

Ce să fac dacă botul meu stă online doar câteva secunde, apoi dispare?

Trebuie să îți verifici emailul contului de xat al botului pentru un cod pin. De îndată ce ai găsit Emailul, trebuie să copiezi codul în Panoul de Control. Apoi Resetează-ți botul. Dacă nu primești codul pin, trebuie să mergi în CPanel și să muți botul pe un server diferit, iar apoi să verifici din nou emailul pentru codul pin de logare.

Ce trebuie să fac atunci când un bot Premium apare pe chatul meu?

Atunci când botul apare pe chat, un owner sau un Owner Principal trebuie să folosească comanda !confirmbot în maxim 2 minute, altfel botul va dispărea.